Beste leden,

25-3-2020
Nu er verscherpte maatregelen bekend gemaakt zijn heeft het bestuur onderstaand besloten.

Ons beleid ziet u hieronder:

• Dit seizoen 2019/2020  is het bridgen op de club niet meer mogelijk. De competitie sluiten we af op de laatste keer dat er gepromoveerd dan wel gedegradeerd kon worden.
  • Ook de Midzomerdrive gaat niet door.
  • We gaan er voorlopig nog van uit dat onze Jubileumdrive 29 augustus 2020 wel doorgang zal vinden.

Als er nog mogelijkheden zijn om een inloop te organiseren, na 1 juni, dan hoort u dat van ons.

15-3-2020
Het bestuur heeft besloten gehoor te geven aan de maatregelen van De Bridgebond en het RIVM.
Bridgeclub Klein Begin gelast de komende dinsdagen tot en met 1 juni de bridgewedstrijden af.  Ook op vrijdagmiddagen is er geen bridge in het Dorpshuis.
U krijgt  bericht als we weer kunnen spelen.

Voor het overige wensen we alle leden en hun naasten veel gezondheid toe.

Bestuur van Bc. “Klein Begin”.

Op zaterdag 25 april organiseert B.C. Sans uit Medemblik voor de 19e keer het Radboud kroegendrive. Aanvang is om 9.00 uur.

De kroegendrive gaat niet door

Mocht iemand nog een datum  hebben voor een leuk toernooi kan je dit opgeven via de email kleinbegintwisk@gmail.com.