Extraatje voor de club


Dinsdag 5 september is de bridgeclub weer begonnen met de nieuwe competitie van het seizoen 2023- 2024. 
Hieraan voorafgaand hielden we eerst onze algemene leden vergadering. Deze avond werden tevens de kampioenen van het afgelopen seizoen bekend gemaakt en de bijbehorende wissel trofeeën uit gereikt. 
In de A lijn Han van Boesschoten en Loet Konijn. 
In de B lijn Arie Vijn en Sjaak Visser. 
In de C lijn Els Rijkenberg en Marry Rijken berg. 
Onze secretaris Margriet Abelskamp had te kennen gegeven met haar werkzaam heden voor onze club te willen stoppen en werd door de voorzitter bedankt met een mooie bos bloemen voor alles wat ze voor onze club heeft gedaan en dat was zeer divers, nogmaals dank Margriet. 
Gelukkig zijn er bij onze club genoeg leden die bij ons in het bestuur willen plaats nemen en  Roelf-Jan Somer is ons nieuwe bestuurslid geworden. 
 
Er viel ons onverwacht ook nog een verrassing te wachten. Iedere medewerker van Univé Noord Holland krijgt dit jaar 250 euro om te besteden aan een vereniging naar keuze. 
Voor Hilda Graumans, Schadebehandelaar Zakelijk, was de keuze snel gemaakt: het bedrag komt ten goede aan onder andere nieuwe tafelbladen en speelkaarten voor bridge vereniging “Klein Begin”. Als fanatiek bridger ziet ze de moeite die de bridgevereniging doet om beginners de bridgesport eigen en vertrouwd te maken. Een prachtig compliment voor ons en een bijzonder gebaar waar we zeer blij mee zijn.